En härlig sommardag

2018-04-15

Lätt mulen morgon, nästan helt vindstilla och 14 plus.

Här gick jag på smala enkelriktade gator, nästa allt är enkelriktat här.

När jag fortsatte rakt fram så kom jag ner till havet.

Här var det många lösspringande hundar och denna lilla raringen sprang glatt fram till Zacko och ville leka. Zacko tyckte det var roligt men samtidigt var han lite fundersam på vad det här var för något.

Det är en mycket fin strand här och det var inte helt folktomt i dag. Bara nästan!

Detta kan man kalla för en strandservering!!

Molnen försvann sedan och resten av dagen blev härligt solig och varm, riktigt härligt sommarväder.

På eftermiddagen så gick Zacko och jag runt till baksidan av ställplatsen. Där finns detta mycket vackra hus. Baksidan är inget man vill visa en bild på.

Dagen förflöt och gick som vanligt alldeles för fort och vi gjorde inte så mycket, egentligen inget alls. Men mot kvällen så började vi plocka undan lite för nu tänker vi köra i morgon och hoppas komma iväg i hyfsad tid.

När jag gick en sväng med Zacko vid sextiden så passade jag på att gå och betala för dom 5 dagar som det blir som vi har varit här. Hade fått ett kort där killen i receptionen satte 5 stämplar för dom dagar som vi har varit här. Finns 12 rutor och jag funderade lite på vad detta är. Kanske får man någon rabatt efter att ha varit här i 12 dygn. Det ger sig väl så småningom om/när vi kommer hit igen.

Ska komma i säng i hyfsad tid i kväll så jag kommer upp tidigt i morgon för att hinna med en hyfsad promenad innan vi kör. Blir ju en del stillasittande dom närmsta dagarna när vi ska köra genom Frankrike.