God middag i dag

2018-09-23

Hade tur i morse på vår morgonpromenad. Kom inte en droppe regn. Blåste en del förstås och det var mest mulet. Sedan så blev det växlande molnighet och enstaka skurar.

Vid tvåtiden lämnade vi Kinna och körde till Borås. Stannade vid ICA Maxi och jag gick dit för att köpa mjölk eftersom den var slut. Eftersom husbilen parkeras en bit bort ifrån ingången är det en bit att gå för att sedan inte tala om hur långt det är till mjölken i denna jätteaffär. Just mejeriprodukter är ju nästan alltid placerade längst bort ifrån ingång och utgång. Tog nästan 20 minuter för att hämta ett mjölkpaket. Tur jag valde att ta skannern annars hade fått köa för att komma ut.

Fortsatte sedan hem till äldste sonen dit vi var bjudna på middag i dag. Träffade även ett av barnbarnen och hennes man och deras helt otroligt underbara lilla dotter. Det är en liten tös som verkligen är livlig, full fart hela tiden.

Vi hade med oss en liten present till henne. En pizza i kartong.

Men det fick hon inte öppna förrän vi hade ätit. Maten som serverades var utsökt god. Det var helstekt fläskfilé med potatisgratäng samt rödvinssås (så god att jag skulle kunna äta den med sked), beasås och en fräsch och god sallad. Till efterrätt så blev det paj med vaniljsås och det smakade jättegott samt kaffe. Vi blev jättemätta.

Inuti så finns det en ”pizza” som är gjord av godis.

Tror det föll lilla damen på läppen.

Det var så roligt att träffas och umgås, hoppas vi ses snart igen.

Vi körde sedan tillbaka till Kinna och parkerade vid vår trottoarkant och kände att det var skönt att komma ”hem” igen.

I morgon är det dags för stortvätt i Rydal så vi kör dit på förmiddagen.