Så skönt att stå kvar i dag

2020-10-11

Så här ser det ut på ställplatsen.

Överhängande risk för regn var det i dag på morgonen så vi tog på regnplagg. Kom endast 5 droppar och dom störde inte. Gick en bit bort till gågatan och kollade lite i skyltfönstren.

Lite senare så försvann molnen och det blev soligt men inte så varmt. Det var mellan 13 – 16 plusgrader. På eftermiddagen så började det blåsa lite.

Aldi öppnade klockan 11 i dag och då gick Hasse dit för att kolla lite. Var inget som vi direkt behövde men han köpte lite som vi inte egentligen inte behövde men som kan vara gott ibland. Mjuka goda kolor till exempel.

Denna stiliga flugsvamp var jag inte ensam om att fotografera.

I dag så slappade vi mest och varvade med promenader. Zacko är nu så pigg och glad och hänger så gärna med ut hur ofta som helst. Såret är helt läkt och han får nu hoppa ut och in själv när han vill. Är inte alltid som han vill och då lyfter vi honom så klart.

När Hasse kom hem efter en av sina promenader så hade han med sig en meny ifrån Aladin, ett kebabställe som ligger här i närheten. Jag var inte svårövertalad om att köpa hämtmat i kväll. Bestämde oss för varsin Pomm Box i storlek XL. Fanns även M och Jumbo. Det är kebab med pommes och god sås.

Strax efter 6 så gick Hasse dit för att hämta maten. Det var mycket folk där och kö. Men han var tillbaka en kvart i 7 med maten.

Det smakade jättegott och det var väldigt mycket mat för endast 5€ per box.

I morgon tänker vi fortsätta söderut och komma förbi Hamburg. Hur långt vi kommer har vi ingen aning om.