Flytta tillbaka

2022-10-29

Lätt mulen morgon, 13 plus och bara en svag vind som var rätt så kylig. Kändes bra att gå den vanliga promenaden i dag efter två dagar utan. Blev lite sent för jag sov rätt så länge i dag. När jag kom hem så pratade jag en stund med en granne och det var trevligt.

Finns några husbilar här i dag och ibland så ser man lite folk som rör sig i närheten. Rätt så sällan men ändå lite som händer.

I dag så kom campingvärdinnan Yvonne hit med en del Borås Tidning till Hasse. Han tycker det är trevligt med papperstidningar att bläddra i lite som komplement till nätet.

I kväll är det sista kvällen med sommartid. I natt så ställer vi tillbaka klockorna en timme och återgår således till vintertid eller som det egentligen är – normaltid. Tycker vi kan ha det året runt. Bra att dator och telefon ställer in rätt tid automatiskt.

Middag ville vi ha i kväll. Det blev schnitzel från frysen med råstekt potatis, beasås och lite gelé. Smakade gott som vanligt.

Får se vad klockan visar i morgon när jag vaknar!! Klockan kan vi ändra på men aldrig på tiden.

Det kan jag verkligen hålla med om!!

4 reaktioner till “Flytta tillbaka”

  1. Vete tusan vilken tid vi fick i morse för det var varken vinter- eller sommartid då vi steg upp. Det var en alltför tidig tid. Lino hade ont i magen och JR gick ut och in med honom massor av gånger. Turbo ansåg att jag skulle vara vaken då och dängde tassen i huvudet på mig, sen flåsade hon i mitt öra som den värsta förförerskan. Jag gav upp och så satt vi där två människozoombies.
    Vi är trötta ikväll.

    Ha det så bra !!!!

    1. Vilken hemsk morgon det blev. Så jobbigt för er alla men värst för er Lilleman. Så tråkigt med hans magont.
      Hoppas att ni får sova lugnt i natt och länge i morgon.

Kommentarer inaktiverade.