Vägskrapning

2022-11-05

Milt, 12 plus, men grått och regnigt. En del uppehåll för det är mest korta skurar. Den något bleka solen kommer fram mycket korta stunder under dagen. Kom lite regn när jag gick ut i morse men skuren var kort och jag var i stort sett torr när jag kom hem igen.

Det har i några dagar, några timmar om dagen kört en typ av fordon här. Den har en skopa fram och en vägskrapa där bak. Med skrapan har han kört på grusvägarna här och försökt jämna ut groparna. Tyvärr har det inte blivit bättre förutom att några gropar har blivit lite mindre. Men det har i stället blivit väldigt lerigt och mycket stenigare. Det innebär att det har blivit mycket tyngre att gå med Rulle. Även betydligt tyngre att gå med latrintanken på kärran bort till tömningen. Kanske blir det bättre när det har torkat upp en del. När det nu kan bli eftersom det enligt väderprognosen ska regna ett bra tag till.

Även i dag ville vi ha middag. Blev köttfärsbiffar inlindade i bacon och dom smakade jättegott. Kokt potatis och beasås åt vi till.

Kanske fortsätter dom med att skrapa vägen ännu mer i morgon så det förhoppningsvis blir bättre.

2 reaktioner till “Vägskrapning”

  1. Usch, regn och leriga vägar är inte roligt. I Sverige började denna årstid med att torka tassarna och det var inte roligt.
    Vi har haft sol och rätt varmt idag så hundarna har fått vara ute sedan arla morgon.
    Köttfärsbiffar blev jag sugen på, pratade med JR om att pannbiff med lök vore gott.

    Ha det så bra!!!!

    1. Inte så roligt med tassar att torka men mycket roligt att ha någon att torka tassar på. Det mesta har minst två sidor!!
      Härligt med sol och fint väder.
      Mat man blir sugen på ska man äta tycker jag.

Kommentarer inaktiverade.