Ett paket och några påsar

En del av en strand i Peniche.

2023-01-05

Mulet och grått men inget regn i dag. Vindstilla 4 – 6 plusgrader, kändes rätt så kallt tyckte jag när jag var ute och gick.

Ett paket som jag väntade på kom i dag. Trots att det står att det ska levereras till Campingplatsen så lämnades av vid huset där ägarna bor. Eftersom jag får meddelande om att det är lämnat på Postnord appen så misstänkte jag att det var så. Annars så brukar paket lämnas utanför receptionen där vi då hämtar det.

Hasse tog Rulle och gick dit. Efter en rätt så lång stund kom han tillbaka med paketet i korgen.

Jag öppnade det och det var min citruspress vilket jag visste att det var. Hade inga citrusfrukter hemma så jag får vänta och prova den tills i morgon. Jag har tidigare haft en likadan så jag vet hur den fungerar.

Sedan väntade vi på att leveransen av mat skulle komma från Coop. Ska komma mellan 17 – 21 och det gjorde det också. Strax efter 19 stannade budbilen utanför husbilen. Chauffören bar in 3 välfyllda papperskassar och ställde dom innanför dörren. Packade bara upp det som skulle in i kylskåpet samt apelsiner och 2 grapefrukt, och lät den andra vara kvar i påsen. Allt stämde och utföll till stor belåtenhet. Det kostar 99:- att få det ihop plockat i kassar, hemkört och inburet, det är ett bra pris. I dagens läge kommer vi inte så långt med dessa dyra dieselpriser.

Blev bara en macka med kalvsylta och rödbetssallad. Smakade väldigt gott.

I morgon blir det färskpressad juice. Men det är dyrt med apelsiner här, 17.50 för ett kilo på extrapris. Grapen är inte heller billig, 2 för 20:-. Matpriserna har gått upp en del men faktiskt inte mycket som det skrivs om i pressen. Så klart beror det på vad man handlar.

Inte alltid så enkelt att veta vad man vill när man vill olika saker.

2 reaktioner till “Ett paket och några påsar”

  1. Riktigt bra pris att få allt hemlevererat. Vi får det mesta fraktfritt här och idag fick vi våra två sista paket som var ett nytt fodral till JR.s mobil och en ljusledat halsband till Lino. Med en svart hund är det lögn att se honom när det är mörkt. JR är så glad att se honom ute nu.

    Ha det så bra!!!

    1. Går ju inte att pruta på heller.
      Halsband med ljus, perfekt på svart hund.

Kommentarer inaktiverade.