Bilar och båtar

Jag gillar fontäner och var denna finns vet jag inte men jag tycker den är fin.

2024-06-02

Ännu en het dag, 21 plus halv nio på morgonen och solen lyste från en klarblå och helt molnfri himmel. Gick ut en sväng i värmen och det var jobbigt i dag. Fötterna är så svullna nu när det är så varmt och då är det svårt att gå.

Kom senare under dagen in några moln och och det började blåsa lite svalkande. Temperaturen sjönk en del och det kändes skönt. Åska hördes på avstånd även i dag och vi satt och väntade på att det skulle börja regna. Vid halvsex föll det några droppar en kort stund.

Det kommer rätt så många bilar hit under dagen. Dom kör en runda och det verkar som att dom kollar läget. Kanske finns det någon bekant att prata med? Även en del med en båt på ett släp kommer hit. Båten sätts i vattnet och så parkerar dom bil med släp på gräsmattan här bredvid. Sedan är dom borta ett tag. Någon i många timmar och andra kortare tid.

Säkert härligt att vara ute med båt på vattnet i den täta skönt skuggande grönskan där.

Hade köpt falukorv och det skulle vi äta i kväll. Den blev kokt och serverades med potatis och beasås från plastflaska. Faktiskt riktigt gott vilken man kanske inte kan tro.

Trivs bra här så vi blir nog kvar en dag till.

Visst har vi alla våra underligheter! Men varför dölja dom!