Blåsigt

Undrar var man kommer på denna magiska lilla stig?

Regnade en del i natt och det fortsatte det med nästan hela förmiddagen. Rätt så kallt, bara 13 – 16 plus och väldigt blåsigt. Jag ville inte gå ut i detta busväder alltså gjorde jag det inte. Någon måtta får det vara.

Blåsten fortsatte under dagen men regnet upphörde. Kom till och med lite sol emellanåt och det blev genast några grader varmare.

Ringde efter taxi till Hasse för det är alldeles för långt för honom att gå dit. Dessutom så finns det ingen parkeringsplats för husbilen i närheten av mottagningen. Efter en kvart i telefonkö tryckte jag stängde jag av och ringde i stället ett annat bolag. Svarade omedelbart och bilen kom inom 10 minuter.

Räknade med att han skulle vara tillbaka strax efter 3 men han kom inte förrän vid 4. Hade varit svårt att få tag på en taxi och det var lång väntetid.

Tyvärr blev det försent att hinna till trafikverket för förnyelse av mitt körkort för dom stängde halvfem. Får göra det en annan dag.

Vi körde till Rydal och tömde postboxen och sedan fortsatte vi till Häggåns rastplats för att vara här i natt. I morgon fortsätter vi åt något håll, tror det blir lite söderut.

Favoriträtt i kväll, bruna bönor med rimmat stekt fläsk, så gott.

Det ska man absolut inte göra.