Norrut en del mil

Absolut för blåsigt i morse tyckte jag. Blev inte så lång promenad trots att det var soligt. Rätt kallt som det ofta blir när det är blåsigt.

Finns fina hus här men det blev bara detta som ligger på andra sidan vägen från ställplatsen.

Så detta också. Ser så trevligt ut med båten på tomten.

När vi lämnade härliga Hörvik vid 10-tiden var det bara en plåtis kvar. Det så väldigt tomt ut men det kommer troligen fler under dagen.

Till att börja med var det nästan ingen trafik men det ändrade sig sedan. När vi kom fram till första rondellen var det lång kör. Men det var ingeting mot vad det var för dom som kom ifrån Norje och Sweden Rock. Såg kön ifrån motorvägen och den verkade aldrig att ta slut. Det var husvagnar, husbilar och personbilar.

För oss flöt det på bra för det mesta. Någon gång gick det långsamt förbi ett vägarbete och en annan gång var den en omkörsel. Hamnade på vägar vi inte kört tidigare och denna gång var det trevlig. Kom igenom några fina små välskötta samhällen med vackra hus och prunkande trädgårdar. Otroligt vad det blommar mycket nu.

Vid halvtvå kom vi fram till Vetlanda och körde till Lidl och parkerade på ställplatsen på andra sidan gatan. Jag gick dit och handlade lite som jag tyckte behövdes. I dag köpte jag äppelknyten till oss som vi åt till eftermiddagskaffet. Dom är så goda och mycket mättande. Vi blev så mätta att vi knappast ville ha någon större middag på kvällen.

Vädret har varit väldigt växlande, sol, blåst och regn i en salig blandning.

Hade med oss två kassar med pantflaskor och dom tog Hasse och gick in och pantade. Så klart handlade han för pengarna men fick lite tillbaka som han gav till mannen som sitter där utanför och ber om lite bidrag.

Men angående mat så blev det en liten äggröra med salami och smältost och det smakade bra.

Men vad gör det??

2 reaktioner till “Norrut en del mil”

  1. De där äppelknytena är fruktansvärt mättande och jag har nog aldrig orkat få i mig ett helt. De är ju som en hel middag. Nu handlar vi inte så ofta på Lidl längre då vi har vårat Super-U som är precis lika billiga.
    Men knytena är väldigt goda.

    Ha det så bra !!!

    1. Verkligen mättande som en hel middag.
      Er Super-U verkar ju vara minst lika bra som om inte bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *