I Borås igen

När jag tittar på denna bilden från Spanien i januari 2020 vet jag varför jag är så förtjust i att parkera på asfalt eller stabilt grus.

2024-06-10

Blåste och regnade en hel del i natt och det fortsatte under förmiddagen. Husbilen gungade till friskt i byarna. Ingen värme heller, bara 13 – 16 plus.

Blev en promenad över gatan till Lidl. Behövde köpa bröd och ville ha det nybakat och det var precis levererat av Pågen. Var lite till som jag jag ansåg behövdes.

Satt lugnt och kollade på internet och sysslade även med lite annat. Husbilen gungade till i dom kraftiga vindbyarna. Efter kaffe och macka (gott bröd) på eftermiddagen var det dags för oss att lämna Vetlanda.

Körde mot Jönköping och sedan till Borås. Jobbigt för det blåste väldigt mycket så det blev lite ryckigt när vinden tog i. Ibland var det mycket trafik och ibland lite. Några vägarbetet tog lite tid att passera, så är det på sommaren.

Genom Borås var det som vanligt mycket trafik på Kungsgatan men det flöt på rätt bra ändå. Kom fram till Erikslundsplatsen och parkerade där vi brukar stå. Lite molnig med lite sol emellanåt och betydligt mindre blåst här.

I morgon ska jag till vägverket för att äntligen förnya mitt körkort. Ska väl inte dyka upp några problem med detta tycker jag.

Stekte potatisklyftor som jag serverade tillsammans med Cordon Bleu. Det var gott till middag i kväll.

Därför lovar jag ytterst sällan någon något. Ett löfte måste man ju hålla!

2 reaktioner till “I Borås igen”

  1. Klart att man måste hålla de löften man ger. Klokt att inte ge alltför många sådana.
    Vi har varmt här nere och nu är alla sandmoln borta.
    JR lagade en ugnspankaka ikväll och det är så gott.

    Ha det så bra!!!

    1. Det gäller att tänka efter före.
      Så bra att sandmolnen har försvunnit.
      Det är verkligen gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *