Mycket i dag

Här kunde man stå på grus med sandstrand och bad utanför området.

Morgonen var solig efter en kall natt med bara 11 plus. Hade på lite värme så vi hade 17 – 18 grader inne. Vill inte ha det varmare när vi sover. Blev sedan snabbt varmare. Gick en sväng och solen värmde väldigt skönt.

Mitt på dagen körde vi till Knalleland och parkerade i närheten av Willys. Hade missat att köpa mjölk så det gjorde jag här.

Kom också ut med en hink med färdig smet för att steka raggmunk.

Vi fortsatte sedan till Vägverkets kontor. Svårt att hitta parkeringsplats i närheten på grunda av ett bygge, så det blev en bra bit att gå. Tog ut Rulle så han fick hjälpa till. Kom dit utan större problem trots att det var dåligt underlag.

Dörren dit öppnades utåt när man tryckte på knappen. Han precis flytta på mig innan den hann stöta till mig. Innanför dörren såg jag en trappa. Det var ju inget som jag önskade. Men där fanns en trapplift avsedd för rullstol så den kunde jag ju använda. Följde instruktionerna och jag kom upp. Det var mycket obehagligt.

Följde sedan anvisningarna och började med att fota mig. (Som vanligt ser man ut som en kriminell person på dessa foto.) Gick sedan till receptionen. Där möttes jag av en trevlig kvinna som gick igenom vad som nu skulle hända. Inga konstigheter bara att betala och vänta på att körkortet ska komma. Några minuter senare tog jag liften ner igen och det var lika obehagligt. Men nu var det gjort.

Vi fortsatte sedan till Seglora och parkerade på den plats vi brukar stå på. Sedan blev det en något regnig eftermiddag men det var väntat.

Raggmunk med rimmat stekt fläsk och lingonsylt gjorde oss mätta ikväll och det smakade jättegott. Var väldigt länge sedan vi åt denna maträtt.

På kvällen kände jag mig ungefär så här!