Väldigt jobbig dag

2024-06-13

Blandat väder när jag gick en sväng i morse. Bara 13 plus så det kändes rätt så svalt. Hade en tröja på mig under västen så jag frös inte.

Sedan blev det ingen vanlig dag utan tvärtom en mycket ovanliga sådan.

Det är så här att för ett tag sedan fick vår husbil en skada på höger sida (hörnet) och nu ska den till verkstad för att bli omplåstrad till sitt ursprungliga skick. Det kommer att ta en vecka men vi ska räkna med två säger dom. Nu får vi bo i lägenheten i Rydal tills husbilen är klar. Hoppas det går fort. Är inte alls bekvämt att sova på soffan men med lite knep så ska det fungera. Somnar väl när jag blir tillräckligt sömnig men ont i ryggen får jag nog. Men vadå Alvedon hjälper bra!!

I dag har vi packat ihop i plastpåsar det vi tror vi kommer att behöva under två veckor. Det blev en del och det mesta var mat av olika slag. En del torrvaror som makaroner, mjöl och lite annat. Sedan så skulle ju kyl och frys tömmas. Det var långt ifrån fullt med det blev en hel del påsar ändå. Helt otrolig vad mycket mitt kyl/frys rymmer. Sedan så skulle ju frysen avfrostas men det gick rätt så fort.

Hasse backade in husbilen bredvid huset och fönstret där. Bodelsdörren var nu utanför fönstret så det var rätt så smidigt att lyfta in påsarna den vägen. Jag bar ut och Hasse lyfte in. Tog faktiskt inte så lång tid. Vi samarbetar bra tycker jag och gör det som måste göras.

Men det var i ärlighetens namn mycket jobbigt och vi var rejält trötta när det mesta var klart. Så skönt att då bara sitta och göra ingeting. Så glad att slippa tänka på middag i kväll för vi hade ju goda kebabrullar över från igår. Så klart var dom lika goda i dag också.

Trots allt så ser jag fram emot framtiden. Varför skulle jag inte göra det?

4 reaktioner till “Väldigt jobbig dag”

  1. Att sova i en soffa är ju inte alls lika skönt som i den egna sängen, men det är ju endast en kortare tid och så får ni tänka. Måste kännas konstigt att bo i lägenheten och inte kunna öppna bodelsdörren och titta ut.

    Ha det så bra!!!

  2. Så tråkigt för er. Men sådant som händer. Hoppas de snabbar på med reparationen. Är det en bäddsoffa eller får ni slåss om utrymmet på sittdynorna? ❤️❤️

    1. Det är ju så att vad som helst kan hända närsomhelst.
      Det är en hörnsoffa så Hasse tar den långa delen och jag den kortare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *