Saknar!!

För tio år sedan i mars hängde molnen mycket lågt i Torremolinos. Kom en del regn senare. Det var inte sol var eviga dag!

2024-06-14

Efter första natten i soffan vaknade jag och kände mig helt ledbruten. Det var inte oväntat och sömnen hade inte varit speciellt bra. Kravlade mig upp och lyckades komma iväg på en promenad. Det var rätt så svalt ute men kändes bra att få röra på mig lite.

Kom på att jag hade glömt att få med en extra flaska ketschup så jag gick ut och hämtade den i husbilen. På vägen tillbaka till lägenheten så kom tjejerna från Codat för att hämta vår husbil och köra den till verkstaden i Svenljunga. Lämnade över nycklarna och såg med saknad mitt hem rulla iväg.

Så gick jag tillbaka till lägenheten och gjorde vad jag brukar göra. Kolla på internet, läsa några dagstidningar och läsa bok på min bokläsare. Går ju att göra var man än är. Men jag saknar min goa soffhörna i husbilen och så klart min sköna säng. Men nu tar vi en dag i taget och hoppas att lagningen inte tar så lång tid.

Färdiga köttbullar från frysen och makaroner med riven ost och ketschup var vad jag orkade med att laga till middag ikväll. Smakade som vanligt och inget annat var väntat.

Det kanske man ska försöka med nu!!