Väntan dag 3

För tio år sedan i juni var vi på väg norrut. Hoppas att vi snart kan köra ditåt igen.

2024-06-16

Vaknade till en solig förmiddag, 17 plus och en svag vind. Baxade ut Rulle genom den tunga ytterdörren och knixade ner honom för trappan. Lite jobbigt men det går bättre gång för gång. Gick en sväng och det var väldigt lugnt här men det är ju söndag.

Tillbaka så lyfter jag upp Rulle för trapporna (2 steg), öppnar dörren och liksom knuffar in Rulle framför mig. Man får liksom komma underfund med hur man ska göra. Bäst hade så klart varit om det hade funnits en elektrisk dörröppnare!

I dag så röjde vi lite till. Det var en hel del som vi bara hade satt in och så hade det blivit stående. Inte saknat något så det åkte ut till sopkärlen. Fortsätter i morgon med röjningen och det blir troligen rensning av en garderob. Inte klokt egentligen hur mycket som finns här som vi absolut inte har saknat! Och som vi inte visste att vi har!

Gjorde en fläskpannkaka i ugnen till middag. Var lite svårt att få in formen i ugnen med den flytande smeten men det gick. Spisen är så smal att formen precis får plats i ugnen. Det var väldigt länge sedan vi åt det och så gott det var. Serverades med rårörd lingonsylt.

Visst ska man göra det och jag försöker verkligen.