Väntan dag 4

Stugsundskajen i juni 2016.

Då var det gott om strömming. Hinken tömdes flera gånger och alla fick mycket fisk.

2024-06-17

Vädret i dag har varit med växlande molnighet med en hel del sol. Lite småblåsigt och 16 – 18 plus. Det var skönt att komma ut på några promenader i detta lagom väder som det är för tillfälligt.

Fortsatte att (nästan helt) tömma en garderob i dag. Blev en stor säck och en mindre säck med brännbart som Hasse gick bort till soprummet med. Hittade lite elektronik undanstoppat här och där som vi samlar ihop för att ta till en återvinningsstation.

Gick sedan över till att plocka ihop kläder som är hela, rena och fina. Helt fel storlek så vi kan inte använda dom. Tänker få iväg dom till Erikshjälpen eller någon annan hjälporganisation. Inte moderna överhuvudtaget men lite retro. Finns många som gillar det nuförtiden.

Maten som jag beställde från Coop häromdagen kom hit i dag strax efter 5 i 4 fulla papperskassar. Det var rätt så mycket och så skönt att få det inburet till lägenheten. Jag var nöjd med leveransen och allt stämde och såg bra ut. Så det var bara att sätta in och här jag nästan ingen ordning alls så det fick hamna där det hamnade. Hittar vad jag letar efter med all säkerhet.

Stekte kycklingben och serverade med kokt ris och äntligen med Sweet Chili Thaisås. Det var ett tag sedan och jag har faktiskt saknat det lite.

Vi har grannar ovanpå och bredvid och så klart hörs det mer eller mindre. Dom ovanför går så tungt att det låter värre än när måsarna landar på husbiltaket och klampar fram. Dom rör sig klumpigt när dom går men är så smidiga i luften och i vattnet.

Bor man i lägenhet så får man ju räkna med att det hörs lite och men det är ju bara några timmar emellanåt.

Så känner jag det ibland och i alla fall i dag.

2 reaktioner till “Väntan dag 4”

  1. Ja, det är en omställning att bo i lägenhet med grannar omkring sig som klampar runt. Jag har ju bott i lägenhet under många år och man vänjer sig med åren. Har ju oftast haft trevliga grannar så det har fungerat bra.
    Ni har ju ändå nedräkning på vistelsen och det kanske var bra att ni hamnade i lägenheten och fick rensa ut allt gammalt som ni ändå inte behöver.

    Ha det så bra!!!

    1. Jag har också bott i lägenheten förr och man vänjer sig.
      Det känns bra att få rena ut en del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *