Väntan dag 5

Kan det bli så mycket bättre än så här. Spanien december 2015 och var vet jag inte.

2024-06-18

Skulle enligt prognosen i dag vara blandat väder och det stämde. Lite blåsigt och 16 – 18 plus. Precis när jag gick ut så började det stänka lite. Slutar nog snart tänkte jag och gick iväg. Det blev precis tvärtom att det ökade. Vände och gick tillbaka. Fanns ingen anledning till att bli genomvåt.

Vi tog det lite lugnt idag med att röja. Är en del till att gå igenom men nu blir det mer att fundera över. Finns ju sådant som man vill ha kvar. Kanske även en del så kallat ”bra att ha grejor”! Tycker att ibland så får man hålla i sakerna och känna av vad dom förmedlar till en. Är dom tysta så behålls dom inte. Flummigt, absolut inte!

Jag har fått en liten infektion i vänster öga. Ögonlocket var så svullet i morse när jag vaknade och det värkte lite. Har baddat med kallt vatten några gånger under dagen och nu i kväll så har svullnaden gått ner något och det känns bättre.

Vi åt bakad potatis med skagenröra till middag ikväll. Det var länge sedan och så gott det var. Passar på att använda ugnen nu när vi har tillgång till en.

Det är precis det som jag tycker. Vad vi längtar efter en eller flera semlor.

2 reaktioner till “Väntan dag 5”

  1. Går det att köpa semlor året om nu? Annars kan du kanske göra egna av något lämpligt bröd som man kan köpa? Vad vet jag?
    Vi hade bättre väder idag och det gör en på bra humör.
    Det där med att ha en sak i händerna och känna efter om man vill spara eller kasta den är en bra metod.

    Ha det så bra!!!

    1. Har inte kollat det! Gillar inte hemgjorda semlor, ska vara köpesemlor tycker jag.
      Bra väder, bra humör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *