Väntan dag 6 och lite mer vänta!!

Ett litet collage från Manta Rota för 10 år sedan. Undrar hur det ser ut där idag?

Ingen morgonpromenad i dag utan taxi till SÄS- Den hämtade oss 8.50 och jag var knappt vaken. Hasse skulle vara hos käkkirurgin 10.15. När han var hos tandläkaren hittad dom en liten knöl i munnen som skulle undersökas i dag för det kan möjligen vara cancer.

När vi kom fram satte vi oss ute en stund. Hade gott om tid för resan hit tog bara drygt 30 minuter. Då hör jag en glad röst på välklingande skånska bakom mig. Pratade en stund med vår husbilsvän från Viskafors och det var som vanligt trevligt.

Gick sedan till kaféet och tog en kopp kaffe. Tog oss genom dom långa korridorerna, hiss upp en våning och ytterligare en lång korridor. Satte oss och väntade och rätt snart blev Hasse hämtad. Tog nästan en timme innan han kom ut igen. Så gick vi tillbaka till huvudentrén igen och satte oss.

Jag ringde efter sjukresetaxi. Kö med 30 före. Bilen skulle komma 12.20 och det var en timme dit. Gick till kaféet och nu blev det kaffe och fralla. Vädret var hyfsat, 16 – 20 plus och lite sol ibland, så vi satte oss sedan ute. Bilen kom punktligt och vi fick samåka med en dam som blev avsläppt efter en stund. Sedan skulle taxin hämta en man ute i Viared som skulle en bit förbi Rydal. Nu blev det den slingriga vägen mot Seglora. Blev avsläppa där strax efter ett. Var en lång resa idag och vi fick se en del vi inte sett tidigare.

Nu smakade det gott med nybryggt kaffe och macka. Vi var otroligt trötta efter denna långa resa och tandläkarbesök.

Hos tandläkaren tog dom inget prov på knölen vilket det var meningen att dom skulle göra. Tandläkaren ville inte peta i den utan nu ska Hasse göra ett besök på öron näsa hals för att dom ska bedöma vad som ska göras. Blir att åka till SÄS på måndag igen.

Klyftpotatis i ugnen med schnitzel från frysen samt beasås blev till middag ikväll. Riktigt gott som väntat.

Det är jag verkligen. Var en jobbig dag. Men så klart laddar vi om.