Väntan dag 7

För tio år sedan var vi här vid Svartvikskajen utanför Sundsvall. Det var en så trevlig plats som numera inte finns kvar på samma sätt.

Underbart havsnära med utmärkt strömmingsfiske på den tiden.

2024-06-20

I dag blev det en morgonpromenad i det rätt så fina vädret. Växlande molnighet, 16 – 20 plus och ingen blåst, möjligen en liten svag vind. Det kändes i dag i kroppen att det var en jobbig dag i går.

Började sedan med att plocka ihop gamla datorer, telefoner, kameror, sladdar och mycket mer. Blev en stor full påse samt en rejäl hög med det lite större. Har ju bara packat in här efterhand i alla år men nu var det dags att bli av med det. Ju mer man plockar ut ju mer liksom dyker upp. Någon tv som fungerar har vi inte men den urgamla tjockteven åkte också ut i dag.

Nu kunde vi ju inte köra iväg med detta själv. Hasse ringde till en kille som hade en annons på Markbladets FB sida där han erbjöd sina tjänster. Mot betalning så klart.

Han och hans tjej kom på eftermiddagen och hämtade allt. Skönt att bli av med det. Såg rätt så tomt ut där teven hade stått och tagit plats så vi flyttade om lite. Går inte att flytta om så mycket på det lilla utrymme som vi har.

Gjorde pannbiff med lök, sås och kokt potatis till middag i kväll. Blev rätt gott som vanligt trots att jag inte riktigt har alla kryddor här som jag brukar använda.

Man får ju ta det på rätt sätt.