Väntan dag 10

Vi var i Skellefteå för tio år sedan. Då såg det ut så här på torget. Där köpte Hasse en efterlängtad Parisare. Det längtar han efter nu också.

2024-06-23

Dagen började med lätt mulet väder och 14 – 16 plus. Tog mig ut och gick en liten sväng i närområdetet. Går nu bättre och bättre att ta mig ut och in genom den väldigt tunga ytterdörren, har nu lärt mig några knep för att underlätta detta.

Vädret blev något bättre under dagen. Det ljusnade upp och solen tittade fram mellan små vita molntussarna. Piggade upp en del tyckte vi.

För övrigt var det en go och händelselös dag. Ja förutom att jag beställde lite varor från Coop som jag hade kommit på att jag behövde. Är just nu väldigt jobbigt eftersom vi inte har någon aning om när vi får tillbaka vår husbil. Kan ju bli jättemycket att bära tillbaka beroende hur lång tid det tar innan vi får tillbaka husbilen.

Beställde även lite från apoteket som vi kan hämta i morgon när Hasse ska till ett besök där på öron, näsa, hals för att dom ska kolla upp den förändring som han har i munslemhinnan.

Taxin kommer och hämtar oss 7,35 i morgon och då är jag knapp vaken men det får ju gå ändå.

Stekte några skivor fläskyttefilé och kokte några små fina potatisar i kväll och serverade med Beasås och vinbärsgelé och så gott det var.

Visst är det så.

2 reaktioner till “Väntan dag 10”

  1. Fruktansvärda tider när man ska till läkare. Som tur är har JR fått eftermiddagstid denna gång han ska till vår läkare.
    Visst blir man glad när solen tittar fram bakom molnen. Hoppas att ni får tillbaka erat hem snart då det ju ska bli fint väder i Sverige. Inte roligt att sitta fast i en lägenhet då.

    Ha det så bra!!!

    1. Gillar inte alls tidiga morgnar.
      Vi hoppas verkligen att snart få tillbaka husbilen. Ser fram emot att åka runt och njuta av det fina vädret som nu ska komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *