Väntan är slut!

Nu kommer vi att dra iväg mot nya mål om några dagar.

2024-04-24

Upp och hoppa halv 7 är inget jag gör av fri vilja. Hoppa görs överhuvudtaget inte utan det är mest ett segt långdraget uppgående och väldigt tröttsamt eftersom jag knappt är vaken.

Taxin kom halv 8 och strax efter 8 var vi på sjukhuset. Efter en mugg kaffe så tog vi oss upp till väntrummet till öron, näsa, hals. Fy för dessa oändligt långa korridorer och trista hissar.

Det blev en lång väntetid men så kan det bli när man åker sjukresetaxi. 9.30 blev Hasse hämtad och jag följde med in till läkaren. Ett prov togs från munhålan och det gick bra. Svar kommer om en vecka ca.

Sedan fick vi vänta på taxi i nästan 1 timme. Fanns en passagerare som skulle till Sjöbo så fick vi en liten tur där också. Det var faktiskt samma chaufför som vi hade förra gången vi åkte till Rydal och han kände igen oss. Vi var otroligt trötta när vi kom till Rydal så vi bara satte oss och gjorde ingenting.

Men så hände det!! Telefonen ringde och det var faktiskt när vi var på lasarettet. Det var en av flickorna på Codat husbilar som talade om att vår husbil nu var klar för leverans efter skadan hade blivit lagad. Hoppas jag inte skrämde något med mitt helt spontana glädjerop men jag blev verkligen superglad.

12.30 rullade vår husbil in och blev parkerad där den blivit hämta för ett tag sedan. Så himla glad jag blev över att se den igen. Jag tackade många gånger för denna fantastiska service som Codat husbilar har gett oss. Men vi har varit kunder hos dom sedan 1997 när vi köpte vår första husbil där så man kan ju säga att det lönar sig att vara kund hos dom.

Eftersom vi väntar på ett paket till så blir vi kvar här några dagar. Men vi har börjat lite smått med att flytta ut en del grejor till husbilen som vi nu inte behöver i lägenheten. Jag satte även igång kyl och frys för det tar en del tid innan det har blivit kallt.

Dessutom så har vi tid för besiktning på torsdag och det vill vi har gjort innan vi drar iväg. Nu är det nog dags för en resa norrut vilket vi ser fram emot.

I kväll bjöds det på varma mackor med räkstuvning (Abbas i burk) och riven ost. Jättegott och får ju passa på när vi har tillgång till en ugn.

Nu så kommer det att skrivas om lite nya resor hoppas jag så det gamla får stanna kvar.