Vad kommer nu att hända!!

2024-06-28

Vassaraälven vid Rastplats Stenbron i norra Lappland. Det är en vacker plats med ett mycket mörkt förflutet.

Blev något svalare under natten och i morse såg vi att det hade regnat. Helmulet, men ändå rätt så varmt, 21 – 23 plus. Gick en sväng och tyckte att det kändes tryckande och kvavt. Inte alls den fräscha luft som ofta kommer efter regn. Kom någon kort skur under eftermiddagen men det märktes knappt och det var så mörkt att man kunde tro att det var sen kväll. Men senare ljusnade det upp och solen kom fram ett tag.

Vi var trötta i dag så vi undvek att göra något och det var inte alls svårt. Har ju tränat en hel del på det. Har förstått att för många är det väldigt svårt, måste jämt hålla på med något antingen det behövs eller inte. Men så klart får man göra som man vill när man vill!!

Ringde en sköterska från ”önh” (öron, näsa, hals) i dag. Läkaren vill träffa Hasse och fick en tid på tisdag i nästa vecka. Eftersom läkaren vill träffa honom personligen och inte lämna meddelandet på telefon så har jag lärt mig att då är det inget positivt. Loggade in på 1177 och läste i journalen att det var cancer och han vill prata om fortsatt eller ny behandling. Det är ingenting jag kommer att grubbla över för jag är inte den typen. Eftersom jag inte kan göra något åt det så är det bättre att vänta och se vad som kommer att hända. Verkar som om vi inte kommer iväg i sommar överhuvudtaget. Men nu måste jag plocka fram min allra mest positiva sida för att må bra.

Var trötta även i kväll så det blev kall mat. Potatissallad (Rydbergs) och rökt skinka. Riktigt gott och bara att ställa fram på bordet. Väldigt bekvämt eller hur?

Det gör dom verkligen. Kan fundera på om det varar länge eller om det blir varbildning! Troligen både ock!

2 reaktioner till “Vad kommer nu att hända!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *