Hit hade vi inte tänk oss!!

2024-09-02

Regnade en del i natt men det uppehåll på förmiddagen. 15 plus, lite svalt, och mulet, svag vind. Tog ut Rulle för att gå en sväng.

Tänkte gå på andra hållet men det var grusväg där och det vill jag helst undvika. Det blev samma väg som igår.

Detta hus är högt beläget ovanför parkeringen som vi står på.

Gott om nypon och det blommar fortfarande.

Halvelva körde vi till en stor parkerings där det finns en latrintömning. Så blev det gjort, något besvärligt för det var trångt men det gick.

Sedan fick ortens ICA Kvantum ett besök av mig. Det var lite kylvaror som höll på att ta slut samt lite annat också. Allt är betydligt dyrare än hemma.

Tog sedan väg 87 mot Östersund, även kallad Inlandsvägen. Den följer till viss del Inlandsälven. Tyvärr regnade det en del så jag kunde liksom inte njuta av den annars formidabla utsikten över den mäktiga älven.

Skulle till något som heter Zorbcenter men när vi fick syn på den smala grusvägen dit så körde vi istället vidare. Platsen där det ligger heter Döviken och det låter ju piggt.

Körde in på en rastplats för lite fika. Regnet slutade och jag passade på att ta en bild genom dörren. Önskar det hade varit soligt istället för gråväder.

Vi kom fram till Östersund och körde och kollade på husbilsplatser. Det var inget för oss. Trångt och mörkt med för mycket träd. Hamnade sedan på en parkering utanför ICA Maxi. Finns skyltat med platser som husbilar kan parkera på och man får stå här i 24 timmar. Backade in på en plats och stannar här över natten.

Utanför mitt fönster ser det ut så här. Utanför dörren står det en annan husbil och den ville jag inte ha med på bild.

I kväll blev det blandade rester vilket smakade bra.

I morgon fortsätter vi åt något håll.