Hur vi hamnade här

2024-09-07

Kvällen och natten bjöd på lite svalare temperatur vilket var skönt. Det var en liten samling en i gårkväll utanför vår husbil. Tände vår fina utebelysning så vi kunde se varandra. Vi hade buskul och det var mycket skämt och många glada skratt.

På morgonen gick jag en sväng på andra hållet och där ser det helt annorlunda ut. Lite mer vildvuxet men absolut fint och charmigt. Det var dimmigt först men dimman lättade efter hand och hade försvunnit när jag kom tillbaka.

Otroligt fint och charmigt hus. Visserligen bara överdelen.

Grannarna kom och sa hej då innan dom körde. Varit så trevligt med dom som grannar. Hoppas vi ses snart igen.

Sedan så drog vi också och körde till rastplatsen för att tömma det vanliga. Då sågs vi igen för där var dom. Fick hjälp med dörren till tömningen och det var jag så glad för. Det är så tunga dörrar. Sedan körde vi på olika håll.

Vi körde en bit på väg 84 för att sedan svänga av till väg 310 mot E 45. Det var en sträcka med många långa kurvor som var väldigt jobbiga. Dessutom gick det upp och ner hela tiden. Nästan ingen trafik alls men det var tröttsamt att åka där.

Vi kom så småningom fram till rastplats Sandsjön där vi tog en fikapaus. Såg ut så här utanför min dörr.

På andra sidan såg det ut så här.

Kom fram till E 45 och körde mot Orsa. Skulle finnas en stor grusparkering utanför en ICA Supermarket men där fanns bara en liten parkering på asfalt. Funderade lite och så bestämde vi oss för att kör till Leksand.

När vi kom dit så körde vi runt och kollade lite. Bestämde oss för att parkera på den stora grusplanen vid kyrkallén. Stod några husbilar här när vi kom hit.

Det var väldigt varmt, 29 plus, och solen bara gassade på från en klarblå himmel och inte löv rörde på sig. Så skönt när det började bli svalare.

I dag blev det sommarmat, matjessill med lök och kokt potatis. Hade tyvärr varken gräddfil eller gräslök men det var gott ändå. Lite smör på potatisen smakar ju alltid bra.

I morgon är en ny dag och vad som då händer vet vi inget om!