Tillbaka!

2024-09-16

En del av min promenadväg är härligt belägen längs med Åsunden.

Så här var det på ställplatsen i morse nä jag gick ut. På morgonen var det mycket trafik som körde förbi men det lugnade sedan ner sig. Var väl morgonrusningen till jobbet.

Det syns lite att sommaren är på väg att ta slut för detta året. Men det väntas några varma dagar framöver och det ser vi framemot.

Bryggorna är upptagna på land så badsäsongen är helt klart slut för i år. Men man ju besöka Kallbadhuset om man tvunget vill ta ett dopp. Det är det man ser i bakgrunden. https://www.ulricehamnskallbad.se/

Lite växlande molnighet och en del sol, vindstilla och 16 – 20 plus under dagen. På morgonen var det endast 10 plus men solen värmde skönt.

I dag var det dags att köra vidare och det gjorde vi vid elva tiden. Vi körde mot Borås och dit var det lite trafik enda till vi närmade oss stan. Där var det som vanligt mycket trafik. Det minskade sedan när vi kom ut på vägen mot Skene.

Lidl skulle få ett besök av mig i dag. Min inköpslista var lång och det tog nästan en timme innan jag var klar. Fick med allt som stod på listan och lite till som vanligt. Packade in i kyl och frys sedan och så skönt med nästan full där det ska vara fullt.

Körde sedan till Rydal och tömde postboxen. Våra kort från försäkringskassan hade kommit. Dom ska vi ha med oss ifall vi behöver sjukvård när vi är utomlands.

Fortsatte efter vi hade fikat till Seglora och parkerade på ”vår” vanliga plats. Så var vi här igen på hemmaplan.

Det blev vårrullar (från frysen) och kokt ris. Riktigt gott tyckte vi.

Nu blir vi kanske kvar här några dagar.

4 reaktioner till “Tillbaka!”

    1. Finns lite att göra innan vi (förhoppningsvis) kommer att köra söderut.
      Härligt med soliga och varma dagar.
      Tack detsamma

  1. Så är ni alltså ”hemma ” igen. Ser att det brinner i Portugal lite överallt, men det ska väl vara över och släckt till ni är på väg dit hoppas jag.
    Sköt om er och kör försiktigt när ni nu åker iväg igen.
    Hälsa Hasse
    Kram från oss2
    UllaåErkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *