Bara lugnt

2024-09-17

På väg ner mot bron över Viskan.

Sommarvärme även i dag fast på natten och morgonen var det rätt så svalt. Började med 11 plus när jag gick ut och senare så blev det 18 – 20 plus. Väldigt skönt att kunna gå ut när man vill.

Blev några bilder från närområdet mot ån.

Daggen glittrar ute på ängen, försvinner fort i solen.

Lilla lusthuset på toppen har nog varit väldigt charmigt på den tiden det begav sig.

Från bron över ån på andra sidan.

Annars hände det inget i dag utan det var mycket lugnt här.

På eftermiddagen blev det lite mulet men det gjorde ingenting för det var fortfarande varmt.

Värmde färdigköpt lasagne Bolognese till middag i kväll. Mycket lättlagat och gott.

Senast lästa bok

”Ishjärta” av Lars Wilderäng. Efterlängtad fortsättning på Hanna Hjertas äventyr och prövningar. Frestande att sträckläsa me fast nattenn man vill inte att boken skall ta slut. Det är mycket spänning och språkbehandlingen blir bara bättre och bättre för varje bok. Författaren kan sin terminologi och även om den kan vara krånglig för en icke MÖP (militärt överintresserad person) så lär man sig allteftersom. Nästa bok är utgiven och den hoppas jag snart kommer som E-bok.

Baksidestext

I ett ensamt och kallt Stockholm tar den svenska agenten Hanna Hjerta ett livsavgörande kliv. Sveriges källa i de innersta kretsarna i Kreml vill hoppa av och försvinna spårlöst innan storkrig bryter ut i Europa, vilket innebär en uppgift för Särskilda Omständigheter vid den svenska militära underrättelsetjänsten. Men med ett iskallt hjärta ruvande på hämnd finns också andra planer.

Ishjärta är en rafflande, internationell spionthriller som tar läsaren från Sverige via Indonesien, Alpernas lyxskidorter, Berlins nattklubbar, Moskva och till långt norr om Polcirkeln, samtidigt som en pandemi sprids runt jorden. Det är den tredje boken i Lars Wilderängs bästsäljande thrillerserie om Hanna Hjerta och Särskilda Omständigheter.

Då kan man verkligen snurra till så allt blir en enda röra.

2 reaktioner till “Bara lugnt”

  1. Lite sommar kvar i Sverige verkar det som. Vi har haft högsommarvärme i några veckor men nu har de varnat för regn. Ikväll kom en regnskur och våra växter är nog glada.
    Hundarna inte så glada då de inte är så förtjusta i vatten ovanifrån.
    Men snart höstdagjämning så att vädret är lite till och från ibland.

    Ha det så bra!!!

    1. Några fina sensommardagar har vi njutit av på sista tiden. Det har varit så skönt med dessa varma solig dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *