Väderomslag

2024-09-24

Molnigt på morgonen, 15 plus och ingen vind. Flaggorna hängde helt slaka längs med flaggstången. Helt ok väder för en morgonpromenad.

En lupin som nog vill ha mer sommar.

Tycker att denna blodbok är otroligt vacker. Stugan i hörnet är en sådan som man kan hyra här. Längre bak i bilden syns det hårt beskurna träd.

Molnen mörknade och sedan började det regna. Det var ett tag sedan nu för vädret har ju varit varmt och soligt den senaste veckan. Regnade från och till hela eftermiddagen.

Hade beställt lite grejor ifrån Apoteket och dom skulle komma i dag. Det gjorde dom också. Vid tvåtiden kom Postnord med mitt paket och levererade det till husbilen. Mycket bekvämt att få det hemkört.

Jag brukar alltid skriva leveransinstruktioner till chauffören och det hade jag även gjort nu. Där stod ”ska levereras till husbilen på ställplats nummer 1.” Till saken hör att vi dessutom är den enda husbilen här för tillfället. Postnordbilen körde förbi oss och bort till receptionen och stannade där. Då kom Omer ut och gick fram till bilen. Kom sedan till oss och jag sa till honom att vi väntade på ett paket. Då kom postbilen körande till oss och jag fick mitt paket. Undrar om förarna överhuvudtaget läser leveransinstruktionerna! Det här har hänt tidigare.

Loggade in på Knallebiblioteken i dag och letade upp några böcker som jag ville läsa. I början när dom hade gjort om systemet tyckte jag det var svårnavigerat. Det tycker jag inte längre för jag har lärt mig nu hur man gör. Fungerar väldigt bra.

Hittade några böcker som jag tyckte verkade vara bra så dom laddade jag ner till datorn. Kopplade ihop läsplattan med datorn via en sladd och förde över dom dit. Nu ska jag nog klara mig ett tag med böcker.

Jag är förtjust i ägg och baconmacka med ketschup så det blev det i kväll. Smakade gott och går så snabbt att fixa till.

Troligen ett svar som jag skulle kunna ge!!

2 reaktioner till “Väderomslag”

  1. Det är gott med lite enkla rätter och idag åt vi korv med mos. Men den korv vi köper här är gjord på rent kött utan tillsatser och smakar så gott.
    Så fint träd ,ja du vet nog vid detta laget att jag älskar träd och växter.
    Idag fick vi brev om att det snart är dags för influensasprutan och en ny påfyllning av covidserum. Så det blir ju bra.

    Ha det så bra!!!

    1. Lite omväxling med maten är trevligt.
      Trist det hade varit utan växtligheten.
      Är ju bra att ni får kallelse till detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *