Bara lite regn

För tio år sedan var vi i Emden och stod på en mycket trevlig ställplats med utsikt över hamnen. Var så fint här och nästan fullsatt men det fanns en plats till oss bakom dom som stod med utsikt över hamnen.

Gick en promenad på stan som låg väldigt nära. Så mycket trevlig att titta på. Detta är bara en liten del. Skulle gärna återvända dit!

2024-09-27

Tänkte ha en välbehövlig sovmorgon men så blev det inte. Vaknade vid sex tiden och kunde inte somna om. Slumrade lite med otäcka drömmar och gick sedan upp strax efter åtta. Mycket trött var jag då och även resten av dagen.

Det regnade inte så jag gick ut på en promenad, var 13 plus så jag tog på mig jackan. Kändes inte alls kallt och det var skönt att komma ut en stund och röra på benen.

SMHI hade varnat förstora regnmängder men här kom det bara lite enstaka skurar under dagen. Men det var grått och rätt så trist.

Blev så sugen på äppelkaka på eftermiddagen så jag gjorde en sådan till eftermiddagskaffet. Hade bara två äpplen så det precis lagom till oss. Vi blev väldigt mätta och det var jättegott.

Sent på eftermiddagen så kom det hit folk från Missing People Sweden med sina hundar. Dom har hyrt några stugor här och ska troligen ha någon träning i skogarna här omkring i helgen. I kväll samlades dom en bit bort och visade upp sina hundar en och en. Det var så roligt att ha något att titta på tyckte jag. Det här rör sig om väldigt lydiga och väldresserade hundar av olika raser.

Blev bara en enkel varm macka med salami, smältost och en del lättstekt lök. Smakade bra och var helt lagom för oss i kväll

Och ingen bryr sig heller om svaren.

2 reaktioner till “Bara lite regn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *