En annan dag

Var jag hittade denna flocken med gäss kommer jag inte ihåg. Men det var någon stans i norra Spanien när vi var på väg söderut. Året var 2016.

Det var här dom bodde, en fin liten oas för dom.

2021-10-09

Nu är det mest mulet om dagarna och rätt så varmt för årstiden, 14 – 16 plus. Dessutom var det helt vindstilla i dag så det kändes behagligt att gå ut.

Strax innan tolv kom jag på att det var en annan dag i dag. Vi började snabbt packa ihop och körde till MM i Skene för att handla lite. Det var inte så mycket som behövdes men mina Actimel var slut och en sådan vill jag varje dag. Hasses yoghurt var också slut så jag köpte ett gäng sådana till honom. Lite mer av varje hamnade också i påsen. Tog ingen kundvagn utan tyckte det räckte med korgen på Rulle som faktiskt rymmer rätt så mycket.

Jag skulle köpt en liten bit kassler som det var extrapris på, 59.90. Fanns inte en enda bit kvar och det som fanns kostade 109:-/kg så då fick det vara. Blev lite småsur för det hade jag velat ha till middag någon dag.

Packade in i kylen och sedan körde vi tillbaka till Seglora och parkerade.

Jag hade köpt en fläskytterfilé (extrapris) som jag skar en bit av och gjorde en liten köttgryta med gräddig sås. Kokt potatis till och det smakad jättegott.

På kvällen började det regna och det var väntat.

Det är så tråkigt att det tyvärr finns sådana människor.

2 reaktioner till “En annan dag”

  1. Tråkigt det där med kasslern för det är ju så gott. Men ni fick ju en god middag idag ändå. Vi har ätit galette med stekta ägg. Gott tycker vi.
    Ni har det bra trots allt tycker jag. Tids nog kan ni köra söderut.

    Ha det så bra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *