Regn

Här hade vi parkerat och det var helt ok. Mycket nära till ett litet köpcenter. Vet fortfarande inte var i norra Spanien vi var året 2016.

Fanns några fina promenadvägar där och jag hittade denna charmiga lilla båt.

2024-10-10

Tror det regnade hela natten eller i alla fall till största delen av den. Fortsatte på förmiddagen och nästan hela eftermiddagen. Inget ösregn utan mer ett lätt envist regnande.

Jag gick ändå ut en sväng, inte kallt utan 12 – 15 plus och helt vindstilla. Det bildades stora vattensamlingar som det gällde att ta sig runt. Jag äger inga gummistövlar och jag ville inte få alldeles för våta skor.

I dag var det dags för att dela ut Nobels litteraturpris för 2024. Det gick till en författare från Syd Korea som heter Han Kang som jag aldrig har hört talas om. Funderar på om jag ska låna hennes senaste bok på biblioteket, där den finns som E-bok. Den heter ”Jag tar inte farväl” och liknar nog inte alls det som jag brukar läsa nu för tiden.

För några år tillbaka läste jag ofta en bok av det årets nobelpristagare. Några gillade jag medan andra var otroligt tråkiga och långsamma. Jag tittade på pristagare genom åren och insåg att det var rätt många år sedan sist. Dags då att göra det nu.

På eftermiddagen slutade det regna och strax efter fem började det ljusna upp för att sedan övergå till kväll ett tag senare.

Det är något som jag måste börja träna på.

2 reaktioner till “Regn”

  1. Har tittat på en del av årets nobelpristagares böcker och känner att även om de är välskrivna så är de så sorgliga att jag inte orkar läsa dem just nu eller kanske aldrig, vem vet. De jag tyckt bäst om var Isak Bashevik Singer och Solsenitsyn. Ursäkta om jag stavar namnen fel men du vet nog vilka jag syftar på.
    Jag tycker om att läsa om livsöden. Vill även tipsa om en riktigt fin sida på facebook Ascher farm. En man tar hand om hundar som kanske aldrig levt idag. Den är så positiv att man blir glad av att titta på hans klipp. Gillar man hundar så är det en perfekt sida att följa.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *