Soligt

Ställplatsen i Foz har vi besökt några gånger. Det är så fint att parkera med husbil här. Finns nödvändig service och det är lättåtkomligt och bra.

Det var marknad precis bredvid ställplatsen när vi var där 2016 så den besökte vi.

Det är en mycket fin strandpromenad i Foz. Härligt att går där.

2024-10-11

Denna morgon var solig och lite sval, 12 plus och ingen vind så det kändes lite varmare i solen. När det sedan började blåsa lite så kändes det betydligt svalare för vinden var kylig.

Här händer ingenting om dagarna och det känns lite tråkigt ibland. Tycker det är bra att ha på radion och det är trevligt att lyssna på för det mesta. Så klart blir det mycket tid på internet, måste ju försöka hänga med i utvecklingen. Det är så mycket nytt att lära sig hela tiden.

Med tanke på så mycket hemskt som händer runtomkring i världen så ska man nog uppskatta lugnet som är här. Ibland undrar jag om man möjligen inte skulle lyssna och titta på så mycket nyheter men det har jag alltid gjort och fortsätter nog med det.

I kväll blev det potatisklyftor i af, det är så gott. När dom var i stort sett klara så lade jag ner några skivor fläskytterfilé och tunna skivor med rökt sidfläsk. Det blev verkligen god smak på det hela. Beasås till var ju inte alls fel.

Ibland så tänds det en Luma.