Frostat av frysen

Här har vi parkerat med havsutsikt i Boiro, 2016. En väldigt trevligt plats då.

Utsikten här är det inget fel på tyckte vi.

2024-10-13

Regnet föll i morse men slutade vid niotiden. Då gick jag ut en sväng och det föll inte en droppe på mig. Ingen blåst och 12 plus. Jag gillar verkligen min promenad på förmiddagarna. .

I dag hade jag bestämt mig för att det var dags för att frosta av frysen. Tömde den och satte in det frysta i kylskåpet. In med en kastrull med hett vatten (ligger en tjock handduk i botten i frysskåpet). Det tinar snabbt och sedan är det bara att se till att isen kommer bort och att torka riktigt torrt. In med grejorna i frysen igen. Tog som det brukar drygt en timme. Skönt att ha det gjort för denna gången.

Sen gick tiden som vanligt. Det enda som rör sig här numera är några skator som letar något att äta i gräsmattorna. Dom är tydligen allätare och äter det dom hittar.

I morgon ska vi köra till Rydal och sätta igång kyl/frys där. Ska ju lämna husbilen till Fiat på tisdag eftermiddag och bo ett par dagar i lägenheten och får ju ha lite mat där då. Det är en gammal maskin som tar lång tid att bli kall.

Kycklingben, stekta och dom fick sedan puttra i såsen tillsammans med lite rökt sidfläsk som sätter så god smak. Klyftpotatis i af blev gott till.

Javisst är det så!