Fick hjälp

Vi var kvar på denna härliga plats någon dag till.

Denna utsikt är det absolut inget fel på tycker jag. Året är 2016.

2024-11-14

Solig morgon med 12 plus och solen värmde gott ock det blåste inget. Riktigt skönt tyckte jag. Satt sedan en stund med dörren öppen och njöt av solen som lyste in genom den på mig.

Vid tolv så var vi klara att köra till Rydal. Jag tog in lite saker till lägenheten som vi kommer att behöva när vi ska vara där i ett par dagar. Stod sedan och tittade på kylskåpet och konstaterade att kontakten sitter precis ovanför golvlisten lång nere mot golvet. Jag skulle nog klara av att ta mig dit ner, sätta i kontakten och sedan upp igen.

Precis då kom det en kille förbi utanför dörren (som var öppen) och jag passade på att fråga honom om han ville hjälpa mig att sätta i den. Så klart hjälpte han mig det. Så var det bara att stänga kyl/frysdörrarna och trycka på startknappen. Det gick så snällt igång och nu har det god tid på sig att bli kallt. Gick sedan ut till husbilen och så körde vi tillbaka till Seglora. Det hela tog inte så lång stund.

Men nu hade molnen kommit hit och det föll lite regn under eftermiddagen. Det blev även några grader svalare. Enligt prognosen kan det bli ner mot nollan i natt med det hoppas jag verkligen att det inte kommer att bli.

Potatisbullar (frysta) med stekt rökat sidfläsk och lingonsylt smakade bra till middag i kväll.

I morgon blir det lite inköp och bära in mer till lägenheten som ska till kyl och frys samt lite annat som vi behöver. På eftermiddagen ska vi köra till Fiat och lämna husbilen där. Kommer att få en lånebil vilket vi ju behöver.

Det är faktiskt en rätt stor skillnad på titta och verkligen se!

2 reaktioner till “Fick hjälp”

  1. Precis så är det ju att alla kan titta men att verkligen se är det viktiga. Kan man det så blir livet större och rikare. Jag försöker göra det varje dag och vår trädgård lär mig att se det lilla i världen.
    Vi fick en himmel med alla nyanser av grått idag.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *