Trött

2024-10-16

Sov dåligt på soffan i natt och hade inte väntat mig något annat. Gick ut en sväng på morgonen idet något kyliga höstvädret. Det var mycket löv på marken men jag sparkade inte runt i dom (har växt ifrån det). Det var ingen blåst och omkring 12 plus.

Men visst är det vackert på något sätt. Från morgonens promenad.

Det är kallt i lägenheten och jag mår inte bra när jag fryser. Kontaktade Mars bostäder och påtalade detta. Men det hände inget under dagen vilket jag hade hoppats på. Tog fram en liten fläkt och satte igång den och det blev snart några grader varmare. Kändes bättre. När jag satt och läste i soffan så svepte jag om mig täcket och det värmde gott. Hoppas någon kommer i morgon och fixar till dom element som inte blir varma.

Vi har båda varit rätt så trötta i dag efter den jobbiga gårdagen och dåligt med sömn i natt. Blir nog piggare i morgon om sömnen bli god.

Borås Bilhall ringde på eftermiddagen och talade om att dom hade hittat några fler fel som borde åtgärdas. Det skulle bli lite dyrare då. Men det är ju dumt att inte reparera det som behövs nu när dom håller på.

Så var det dags för fryst 1-portionsrätt och i dag blev det Wallenbergare från Dafgårds. Det smakade faktiskt rätt så bra.

Gäller kunna titta runt hörnet ibland.

4 reaktioner till “Trött”

  1. Stackare frysa inomhus är inte roligt. Vi har en underbar värme nu så jämn och det känns som att luften blivit bättre med luftvärmepumpen. Vi får se om vi klarar oss med den frma till våren, men JR har skruvat ner gaspannan till min än så länge.
    Så nöjda med hur det blivit.

    Ha det så bra!!!

  2. Kanske elementen borde luftas,det får väl hyresvärden fixa till!
    Annars så snålar väl dom som vanligt tyvärr👎👎👎👎
    Hoppas ni snart får dra till sydligare nejder och värmen👍👍

    Ha det gott…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *