Kom fram till Mariestad

2019-05-28

Småblåsigt och soligt, 11 plus. Inte så mycket folk på stan ännu när jag gick på min sedvanliga morgonpromenad.

Halvtio körde vi till Skene och MM. Inköpslistan var lång i dag så det tog en bra stund att plocka ihop allt som vi skulle ha. Sen så skulle allt sättas på plats också. Nu är kylskåpet rejält fullt och det gillar jag.

Sedan körde vi mot Borås där vi tog av mot Ulricehamn. Blev en paus på rastplatsen strax innan Ulricehamn, dags för kaffe och macka. Vi körde förbi fina Ulricehamn och efter några mil så kom vi fram till rastplats Kullen. Svängde av dit och körde till toabyggnaden. Där finns det latrintömmningen och den använde vi oss av i dag. Det var alltså dags för skitjobb.

Fortsatte några mil och tog sedan av mot Mullsjö. Väldigt vacker och trevlig väg att åka på. Vädret var soligt och trafiken var gles på vägen hit.

Lite senare så svängde vi av mot Mariestad och dit kom vi fram vid halvt tre tiden. Körde till parken där styrelsen och funktionärerna samlas några dagar innan årsmötesträffen börjar.

Så här ser det utanför vår dörr där vi har parkerat i dag. Här kände vi oss som hemma men det gör vi ju i stort sett överallt där vi parkerar.

Nu blev det dags att äta upp resten av den supergoda räkstubben som blev över från i går. Och den smakade bara så gott i dag också.

Blev en del promenader med Zacko här. Vi satte oss sedan en stund i solen och pratade med dom trevliga folk som var här.

Ser verkligen idylliskt ut.

Det finns många canadagäss med ungar här.

Nu händer det mycket här i väntan på husbilsklubbens årsmötesträff.

Här håller dom på med att sätta upp det stora tältet där man ska samlas för att äta, dansa och umgås. Dessutom så ska årsmötet hållas där på lördag.