Har nu varit här i 4 veckor

2019-11-13

I går kväll när jag hade varit ute med Zacko på sista kisseturen strax efter tio så kom jag inte in. Koden till dörren fungerade inte. Jag försökte flertal gånger men det hände inget. Vid denna tiden på kvällen så är det inte så mycket folk som går ut eller in. Och där stod jag. Dessutom så hade jag inte med min telefon vilket jag nästan alltid har. Så typiskt! Jag började sparka på den stora porten som dras för på kvällen. Det låter en hel del men det var tydligen ingen som hörde det eller brydde sig om det. Efter en lång stund så öppnades dörren av ett par som skulle gå ut med sin hund. Tacksamt gick jag in och hem. Så skönt att komma in i värmen för det var lite svalt ute.

Morgonen var lätt mulen och regnet hängde i luften ett tag. Var lite svalt i vinden som var svag och det var 17 – 19 plusgrader.

Detta träd slingrar sig runt sig själv på något sätt.

Fint med dessa miniatyrskepp.

I dag så har vi varit här i 4 veckor så vi tyckte det var dags att betala. Hasse gick till receptionen och gjorde detta. Priset har gått upp lite sedan vi var här för 2 år sedan. Nu kostar det 212,50 € för 4 veckor. Vi valde att betala för ytterligare 4 veckor och det blev alltså 425 €. Så nu blir vi kvar här ett tag till verkar det som. Men vi trivs ju bra här.

På eftermiddagen så var det härligt med sol och det var så skönt att sitta ute i några timmar. Vinden var i och för sig lite sval men som helhet så var det en underbar eftermiddag.

På förmiddagen så gick Hasse till receptionen för att tala om att vår kod inte fungerade. Han testade den innan han gick in för att klaga. Den fungerade inte. Han talade om att jag inte hade kunnat komma in kvällen innan. Personalen gick ut med honom för att kolla. Dom kunde bara konstatera efter en stund att det inte fungerade.

Sedan så tillbringade personalen många timmar för att få det att fungera igen.

När jag på kvällen, vid Zackos kissetur vid halvsex, kollade så fungerade koden. Hoppas den gör den vid sista rundan också. Men då kommer jag så klart att ha fonen med mig. Kommer inte att glömma den igen.

2 reaktioner till “Har nu varit här i 4 veckor”

  1. Ett tillfälle då mobilen faktiskt är bra att ha. Ibland tycker jag att den bara är jobbig när säljare ringer. Nu har jag blockerat de flesta tror jag så nu är vi vänner igen min mobil och jag.
    Fina miniatyrbåtar. Är de utplacerade på gångbanan?
    Ha det så gott

    1. Har samma inställning till mobilen som du har. Många blockerade säljare.
      Miniatyrbåtarna finns i tomter hos privata ägare. Kommer bilder på flera framöver.

Kommentarer inaktiverade.